metrolagu
image
Lirik Lagu Happy Asmara

Wong Sepele || Musik Video Lirik Terbaru 2020

00:05:32


Link Download

Lirik Lagu Happy Asmara - Wong Sepele || Musik Video Lirik Terbaru 2020

Download
Lirik tidak tersedia.
Happy Asmara - Wong Sepele || Musik Video Lirik Terbaru
​.
​.
​.
​.
​Lirik

​Duh abote kahanane uripku
​kudu nandang loro dipandang
​sesisih moto

​Yen takdire kudu kuat-kuatke
​aku mung wong sepele kudu kuat atine

​kadang pingin ngeluh naliko kentekan eluh
​kodrate manungso kui pancen bedo-bedo

​dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
​kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

​jujur sedih uripku koyo mengkene
​sugih waras durung tau tak rasake
​urip dewe tresno rak ono sing gape
​kudu sabar mung di anggep wong sepele

​mlaku we kadang kesandung
​ora ono sing nulung
​tangise ning ati rak iso tak bendung

​aku pancen wong sepele
​nanging bakal tak bukteke
​dadi uwong ojo seneng nyepelekke

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
​.
​.
​.

​Official Musik by Aneka Safari Record : https://youtu.be/G25-ClFwbFc

​Subscribe my channel Ryan Syu Official : www.youtube.com/channel/UCLn_ScrTfzaiQbWBi-pksFQ

​Thanks for watching
​#Wongsepele #HappyAsmara
​Happy Asmara Wong Sepele
​Wong Sepele
​Happy Asmara Wong Sepele Lirik
​Wong sepele lirik terbaru
​lagu wong sepele
​kunci gitar wong sepele
image
Happy Asmara - Wong Sepele ( Video Lirik )

25 February 2020

image
WONG SEPELE NELLA KHARISMA - VIDEO LIRIK

29 February 2020

image
Lirik Lagu Happy Asmara - Sepine Wengi || Full Lirik Video Terbaru

13 January 2020

image
Mung Sepele ~ Happy Asmara || Ning Piyungan Tuku Lele

28 March 2020

image
Ndarboy genk wong sepele (unofficial+ lirik)

30 November 2019

image
Happy Asmara - Aku Tenang [OFFICIAL]

08 February 2020

image
Lirik Lagu Happy Asmara - TATU || Unofficial Lyric Video

07 March 2020

image
Wong Sepele - Ndarboy Genk (Chord And Lirik)

05 December 2019

image
Happy Asmara - Siap Loro Ati (Official Music Video)

12 March 2020


Metrolagu Com.